Airport Service Bel 026-2600700 Reserveer direct

Comfortabel voor een aantrekkelijke prijs van of naar uw gewenste luchthaven

Taxi van of naar de luchthaven

Luchthaven vervoer nodig? U hoeft niet langer een familielid of kennis lastig te vallen om u naar de luchthaven te brengen? En ook niet te zoeken naar een (dure) parkeerplaats of zelf te rijden… Hoe dat kan? Met de Airport service van Direct Taxi Arnhem.

Direct Taxi Arnhem regelt uw airport service en zorgt ervoor dat uw vakantie begint vanaf uw voordeur.  U wordt veilig, stipt en comfortabel vervoerd door één van onze ervaren taxi chauffeurs. Onze taxi’s zijn van recent bouwjaar en voorzien van alle gemakken zoals airconditioning, extra beenruimte, rookvrij en lederen bekleding.

Ook voor zakelijke reizen

Direct Taxi Arnhem is ook in de zakelijke wereld een vaste vervoerder. Zo ook voor airport vervoer voor zakelijke reizen. We kunnen bijvoorbeeld u en/of uw gasten opwachten met een naambordje bij de meeting point of gate, net wat u wilt. Alle klanten krijgen van ons een direct telefoon nummer, zodat ze ons altijd kunnen bereiken.

Vervoer naar en van gewenste luchthaven

Behalve uw taxi naar Schiphol of een andere luchthaven verzorgen wij ook een eventuele ophaalrit. Wanneer u dit wenst, dan staat een van onze chauffeurs u of uw gasten op te wachten op de luchthaven. Ook als uw landingstijd van de geplande schematijd afwijkt, staan wij op tijd voor u klaar. Zo houden wij de vluchtgegevens gedurende uw vlucht continue in de gaten op eventuele aanpassingen of vertragingen.

Als u aankomt op bijvoorbeeld Schiphol, weten wij al dat u geland bent. Dit omdat wij uw vluchtnummer controleren. Vertragingen zijn dus geen enkel probleem. Bij ons zijn Airport service tarieven inclusief het telefonisch contact na de landing, zodat u weet dat de chauffeur op u staat te wachten. Wanneer u wilt dat een chauffeur u of misschien uw gasten binnen in de aankomsthal gaat opwachten, is dit uiteraard mogelijk. Hierin beiden wij u diverse mogelijkheden. Als de chauffeur u of uw gasten heeft gevonden, rijdt hij meteen naar de plaats van bestemming.

Luchthaven / Schiphol Taxi Service

Direct Taxi Arnhem biedt u goed Schiphol taxi vervoer, tegen scherpe vaste taxitarieven. Wij rijden met verschillende soorten taxi’s, van een vier persoons-personenwagen tot en met een acht persoons-taxi bus. Alle voertuigen voor onze airport service zijn in nette staat en de chauffeurs zijn dienstverlenend ingesteld. Buiten dit alles beschikken wij over het luxere segment auto’s. Zo kunnen wij zakelijk de juiste combinatie inzetten om uw gasten te vervoeren.

Betaalmethode voor Airport Service

Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Onze Airport Service is een begrip in Arnhem en de rest van de provincie. Heeft u een Airport Taxi direct van Arnhem naar de luchthaven nodig? Wij ondersteunen u graag. 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Airport Service naar Tal van vliegvelden

Onze airport service is niet uitsluitend mogelijk voor Schiphol, maar ook kunnen wij u brengen naar tal van binnen- en buitenlandse vliegvelden in de Benelux. U kunt dan denken aan Düsseldorf, Eindhoven, Brussel en nog vele andere.

Onze Airport service tarieven

LuchthavenEnkelRetour
Weeze Airportvanaf € 100,00vanaf € 200,00

Een aantal voordelen

  • Geen parkeerkosten
  • Voor de (terminal) deur afgezet
  • Altijd scherpe tarieven
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Een professionele chauffeur
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Altijd op tijd & een prettige rit

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Taxi Arnhem luchthavenvervoer

Betaalbare luchthavenvervoer met Direct Taxi Arnhem? We staan bekend om onze specialisatie in airport service. Wij brengen vele klanten van Arnhem en omstreken naar diverse luchthavens in Nederland en daar buiten. Zo ontvangt u altijd scherpe tarieven voor onze luchthaven vervoer. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Of u thuis of op kantoor opgehaald dient te worden, onze chauffeurs zorgen er altijd voor dat u ruim op tijd bent op de desbetreffende luchthaven. Wij houden rekening met eventuele files en andere problemen op de weg, die uw rit zouden kunnen vertragen. Wanneer u direct ook de taxi reserveert voor de terugweg, krijgt u bij ons altijd hoge kortingen! Een retourtje is altijd voordeliger bij Direct Taxi Arnhem! Wilt u hier meer informatie over? Bel ons dan direct op telefoon nummer: 026 – 260 07 00 of 06-19991326.

Onze chauffeurs nemen met u alle informatie vooraf met u door, zodat u zeker weet dat alles goed weet en ook niets vergeet voor uw vlucht. We willen graag helpen te voorkomen dat u iets vergeet en daar achter komt als u bijna bij het vliegveld bent. Na aankomst op het vliegveld helpen wij u met uw bagage en zorgen wij ervoor dat u bij de juiste terminal en incheckbalie komt. Als u met de gehele familie op reist gaat, kunnen wij u ook ruime en comfortabele vervoersmiddelen bieden. Uw vakantie begint zonder zorgen wanneer u gebruik maakt van onze airport service. Wij hanteren vaste lage tarieven voor de beste kwaliteit!

Prijs Garantie
U krijgt bij het vooraf online reserveren de maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. Dit is op basis van het vertrek- en bestemmingsadres, die u vooraf heeft doorgegeven bij de reservering. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit. Direct Taxi Arnhem verzorgt al jaren het taxivervoer in regio Arnhem. We zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor uw taxivervoer en daarnaast verzorgen wij dagelijks luchthaven vervoer voor onze klanten vanaf Arnhem omgeving naar diverse luchthavens.

Kosteloos annuleren
Iedereen die ooit gebruik heeft gemaakt van onze airport service, weet dat u bij ons kunt rekenen op goede service. Direct Taxi Arnhem is een betrouwbaar taxibedrijf en wij willen dat al onze passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar een luchthaven. Soms kan het voorkomen dat u een geboekte rit wilt annuleren. Hier hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen – door wat voor reden dan ook – gewijzigd worden, waardoor de reis niet door kan gaan. Heeft u geboekt voor onze airport service? Dan kunt u dat 2 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Luchthavenvervoer ook voor zakelijk gebruik

U reist mogelijk veel voor uw werk. Wellicht moet u veel van Arnhem en omgeving naar bijvoorbeeld Eindhoven Airport of Schiphol Airport? Met onze gespecialiseerde airport service voor de regio Arnhem bieden wij u vele betrouwbare chauffeurs voor al uw zakenreizen. U ontvangt altijd tot wel 65% korting bij Taxi Arnhem luchthavenvervoer. We rijden u naar luchthaven Schiphol, Rotterdam, Eindhoven Airport en Brussel Airport. Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons een taxi reserveren.

Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen. Wij kunnen u brengen en halen naar de volgende locaties:

Bel direct