Zakelijk vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Zakelijk vervoer tot in detail geregeld

Zakelijk vervoer met Direct Taxi Arnhem

Bent u voor uw werk veel onderweg? Dan is Direct Taxi Arnhem voor u de beste keuze op het gebied van zakelijk vervoer in Arnhem en omstreken. Wij verzorgen op maat gemaakt zakelijk vervoer voor alle zaken mensen, die ongestoord naar hun werk, congres, speciale aangelegenheden en luchthavens willen reizen.

Direct Taxi Arnhem zet alleen professionele chauffeurs in met ruime ervaring, zowel op het gebied van rijvaardigheid als andere aspecten van het zakelijk vervoer. Zo hebben ze een nette uitstraling en zullen ze er alles aan doen uw zakelijk vervoer zo prettig mogelijk te maken.

Met Direct Taxi Arnhem komt u prima voor de dag

Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en strak gekleed. Ze weten als geen ander hoe ze discreet te werk moeten gaan en rijden u graag rond in een van onze luxe wagens. Zo kunt u prima voor de dag komen. Een luxe uitstraling is dan ook een van de kenmerken van Direct Taxi Arnhem.

Werken en ontspannen met onze zakelijke taxi Arnhem e.o.

Moet u voor uw werk veel rondreizen van locatie naar locatie? Dan wilt u ook dat uw vervoer optimaal is. Wij zetten ons dan ook in om ons taxi vervoer naadloos aan te laten sluiten met uw zakelijke behoeften. Zo zorgen wij ervoor dat wij altijd op tijd klaar staan om onze gasten te ontvangen.

Ook kunnen wij u helpen als u of een zakelijke relatie opgehaald moet worden op bijvoorbeeld Schiphol of bij een van de andere luchthavens in de Benelux. Onze chauffeur(s) staan in de aankomsthal klaar om u of uw zakelijke relatie te ontvangen. Wij zorgen ervoor dat u nooit hoeft te wachten.

Vaak is onze taxirit het enige moment van uw dag dat u de tijd hebt om andere dingen te doen. Onze wagens en onze chauffeurs bieden u dan ook de mogelijkheid om tijdens onze taxiritten even tot rust te komen, uw mail te checken of een telefoontje te plegen. Natuurlijk werken onze chauffeurs discreet, uw rit bij Direct Taxi Arnhem staat helemaal in het teken van u.

Zakelijk vervoer kosten en betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw zakelijk transport in en rondom Arnhem. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • Ongestoord doorwerken tijdens de rit
  • Een professionele chauffeur
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Directievervoer
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Altijd op tijd & een prettige rit
  • Altijd scherpe tarieven

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Ons zakelijk vervoer is flexibel

Wanneer u kiest voor Direct Taxi Arnhem, maakt u de keuze voor een flexibele en betaalbare taxibedrijf in Arnhem. Wij bieden u de garantie dat ons vervoer ten allen tijden voor u klaar staat. Dit 24 uur per dag, 7 dagen per week. Loopt uw afspraak uit? Dit is geen enkel probleem voor ons. Een zakelijke afspraak kan altijd een beetje uitlopen. Wij staan volledig tot uw beschikking. Van A naar B. Ook voor een taxi naar Schiphol of naar een van de andere luchthavens in de Benelux. Onze betrouwbare chauffeurs wachten op u, totdat uw afspraak afgerond is.

Wellicht ook interessant voor u om te weten, is dat wij voor onze zakelijke klanten ook op rekening rijden. U krijgt dus pas naderhand van een factuur voor de gemaakte taxirit(ten). Dit maakt ons (zakelijk) taxivervoer representatief en gebruiksvriendelijk. Zeker ook als u juist gebruik wil maken van onze diensten voor uw (zakelijke) gasten.

Bij zakelijk vervoer verwacht u natuurlijk een bepaalde luxe, comfort en klasse uitstraling. Bij Direct Taxi Arnhem zit u wat dat betreft zeker goed. Ons wagenpark is uiterst verzorgd. Onze taxi’s zijn zeer comfortabel en compleet uitgerust. Wat betreft onze chauffeurs, zit u bij ons ook goed. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk, professioneel, ervaren en spreken correct Nederlands, Engels en Duits.

Kortom, bij Direct Taxi Arnhem bent u aan het juiste adres voor comfortabel zakelijk vervoer. Arnhem is een stad met een groot taxi-aanbod, maar er kan er maar één de beste zijn. Bij ons staan uw wensen centraal. Dit betekent dat wij pas tevreden zijn als u tevreden bent. Bij ons is de klant nog echt de koning!

Bel direct