Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Taxi Lathum

Kies voor Taxi Lathum Direct voor uw taxirit(ten)

Heeft u dringend een taxibedrijf nodig voor uw vervoer naar bijvoorbeeld Schiphol vanuit Lathum of wilt u juist naar familie in Lathum gebracht worden? Bij Direct Taxi Arnhem (ook wel DTA genoemd) is de voordelige taxi in uw regio. Bij ons bent u verzekerd van dat u op tijd aanwezig bent bij bijvoorbeeld Schiphol of een van de andere luchthavens in de Benelux.

Naast dat wij de voordeligste taxi in regio Lathum zijn, bieden wij u ook andere voordelen. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook op rekening betalen. Comfortabel, snel en veilig zijn ook nog drie belangrijkste kenmerken van onze taxibedrijf. Dus heeft u snel een taxi in of naar Lathum nodig? Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag voor u klaar! Bel ons direct!

Zoals al eerder genoemd krijgt u bij ons de kans om ook op rekening te betalen. Hiermee geeft Direct Taxi Arnhem u de zekerheid en het gemak van achteraf betalen door middel van een factuur. Wij bij Direct Taxi Arnhem (DTA) kunnen ons voorstellen dat deze werkwijze met betrekking tot de betaling van een taxi rit u zeker kan aanspreken. Het kan nu eenmaal voorkomen dat u niet voldoende geld op zak blijkt te hebben.

U kunt ons 24 uur per dag bellen voor een taxi van of naar Lathum. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoon nummers 026 – 260 07 00 en 06 – 199 913 26.  U kunt uiteraard ook vooraf een taxi reserveren via ons reserveringsformulier op de website.

Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag klaar voor als uw taxi in Lathum

Bent u woonachtig in Lathum of in de regio van Lathum? Direct Taxi Arnhem brengt al jaren vele klanten weg van en naar dit dorp aan de IJssel. Denk dan aan bestemmingen richting Doesburg, Angeren, Westervoort of juist naar Zevenaar. Via bijvoorbeeld de N338 brengen onze chauffeurs u naar diverse bestemmingen. Direct een taxi reserveren naar bijvoorbeeld Lathumse plas? Geen enkel probleem; dit kan online of bel ons even.

Veel bezochte bestemmingen van onze klanten

Direct Taxi Arnhem brengt al jaren klanten weg naar bestemmingen zoals de mooie stranden bij Giesbeek en Lathum. Een zeer geschikte locatie om te zwemmen, zonnen. En niets is zo gemakkelijk om u weg te laten brengen en te laten ophalen door Direct Taxi Arnhem.

Een ander veel bezochte bestemming van onze klanten is Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren. Hier kunt u eerlijk uitwaaien, wandelen en relaxen tijdens uw weekendje weg. Wij zorgen ervoor dat u op tijd aanwezig bent en we brengen u weer tijdig weg, na uw bezoek aan het recreatiepark en/of jachthaven.

Restaurants in Lathum, zoals Gasterij De Kommensaal, zijn ook bestemmingen waar wij zowel onze particuliere als zakelijke klanten naar toe brengen in onze comfortabele en luxe taxi.

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Arnhem. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • 24/7 Taxi service
  • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Binnen 15 minuten voor uw deur
  • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct