Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Taxi Giesbeek

Taxi in Giesbeek nodig? Neem direct contact op met Direct Taxi Arnhem – Giesbeek

Gaat u binnenkort met vliegtuig op vakantie? En heeft u vervoer nodig naar Schiphol Airport of een andere luchthaven in de Benelux? Dan bent u bij Direct Taxi Arnhem aan het juiste adres. Wij vervoeren met onze taxi’s vele klanten vanuit Giesbeek naar diverse luchthavens, zoals Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of naar Schiphol. Ook worden wij door inwoners van Giesbeek al jaren gebeld voor vervoer naar afspraken (privé en werk gerelateerd). Direct Taxi Arnhem (ook wel bekend als DTA) is de voordeligste taxi in regio Giesbeek.

Comfortabel, veilig en snel zijn slechts drie van de kenmerken waar Direct Taxi Arnhem zich wil onderscheiden als taxibedrijf in regio Giesbeek. Wij zijn daarnaast ook nog eens de voordeligste taxibedrijf in uw regio. Dus heeft u snel een taxi in of naar Giesbeek nodig? Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag voor u klaar! Bel ons direct!

Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op rekening of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

U kunt ons 24 uur per dag bellen voor een taxi van of naar Giesbeek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoon nummers 026 – 260 07 00 en 06 – 199 913 26.  U kunt uiteraard ook vooraf een taxi reserveren via ons reserveringsformulier op de website.

Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag klaar voor als uw taxi in Giesbeek

Bent u woonachtig in Giesbeek of in de regio van Giesbeek? Direct Taxi Arnhem brengt al jaren vele klanten weg van en naar dit dorp nabij Rhederlaag. Denk dan aan bestemmingen richting Doesburg, Lathum, Westervoort of juist naar Zevenaar. Via bijvoorbeeld de N338 brengen onze chauffeurs u naar diverse bestemmingen. Direct een taxi reserveren naar bijvoorbeeld recreatiegebied Rhederlaag? Geen enkel probleem; dit kan online of bel ons even.

Veel bezochte bestemmingen van onze klanten

Direct Taxi Arnhem brengt al jaren klanten weg naar bestemmingen zoals de mooie stranden bij Giesbeek en Lathum. Een zeer geschikte locatie om te zwemmen, zonnen. En niets is zo gemakkelijk om u weg te laten brengen en te laten ophalen door Direct Taxi Arnhem.

Watersport is een van recreatiemogelijkheden die Giesbeek biedt. Niet zo gek als u bedenkt dat Giesbeek gelegen is aan de Rhederlaag. We hebben in de afgelopen jaren dan ook vele klanten weggebracht naar een leuke recreatie uitje in Giesbeek.

Ook voor afspraken in Giesbeek worden onze taxidiensten veelal gebruikt door inwoners uit Giesbeek of elders in de regio. Zo brachten wij klanten naar Restaurant ’t Olde Schop of naar andere restaurants in de regio.

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Giesbeek. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • 24/7 Taxi service
  • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Binnen 15 minuten voor uw deur
  • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct