Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Taxi Huissen

Taxi Huissen; Reserveer direct uw taxi bij Direct Taxi Arnhem

Een leuk avondje uit? Een zakelijke afspraak? Of een taxi nodig naar de luchthaven vanuit Huissen? Indien een hiervan van toepassing is bij u, dan bent u bij Direct Taxi Arnhem (DTA) zeker aan het juiste adres. U krijgt bij ons de beste service tegen de voordeligste tarieven. Plus krijgt u bij ons, op afspraak, altijd de eerste twee kilometers gratis. Daarnaast hebben wij nog een speciale actie voor onze vaste klanten. Als u gebruik maakt van onze taxi vanuit Huissen, dan krijgt u na tien ritten liefst 75% korting op de eerst volgende rit.

Onze uitstekende service houd hier echter niet bij op. Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om op rekening onze taxi van of naar Huissen te betalen. Wenst u hier meer over te weten? De medewerkers van Direct Taxi Arnhem informeren u graag hierover. Wanneer u een taxi in Huissen nodig heeft dan hoeft u bij ons niet lang te wachten. Direct Taxi Arnhem staat zo snel mogelijk bij u op de stoep in Huissen en rijden u vervolgens snel, veilig en comfortabel naar uw bestemming. U betaalt bij ons goedkope tarieven waarbij we een hoog comfort aanbieden en onze chauffeurs zijn allemaal professionals die uw rit alleen maar nog aangenamer maken.

Maar hoe komt u in contact voor een taxi van of naar Huissen?? Dit kan via ons contactformulier, maar ook kan u bellen naar 026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26. Wilt u direct een taxi reserveren? Dit kan tevens telefonisch, maar u kan ook ons reserveringsformulier invullen.

Een avondje uit zonder zorgen met Taxi Huissen!

Velen hebben er wel eens mee te maken. Men is een avondje uit maar kan niet drinken omdat men nog moet rijden. Denk dan eens na over een taxi. Wij halen u op het afgesproken tijdstip op en brengen u naar uw uitgaanslocatie. Zit het avondje uit er op voor u dan is een belletje naar ons voldoende om ons weer snel voor de deur te krijgen om u terug naar Huissen te brengen.

Onze taxi voor in Huissen staat 24 uur per dag voor u klaar!

Direct Taxi Arnhem (DTA) verzorgt al jaren het regulier taxi vervoer in regio Huissen. Dit doen wij dan ook dagelijks voor diverse klanten. Onze taxi chauffeurs brengt u dan ook graag van en naar uiteenlopende bestemmingen in bijvoorbeeld regio Huissen. Bestemmingen als u naar huis brengen na een leuke avond in de stad, naar een zakelijke afspraak brengen of zelfs het brengen naar gewenst luchthaven. Onze dienstverlening wordt altijd zo goed mogelijk afgestemd op uw specifieke vervoersvraag. Onze taxi staat dan ook 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar als uw taxi vanuit regio Huissen.

Bent u benieuwd naar de eventuele kosten van onze taxi in regio Huissen? Wij geven u graag inzicht in de kosten van uw rit met onze taxi van of naar Huissen. Voor de ritten naar een luchthaven hanteren wij standaard tarieven. Bekijk deze direct op onze taxi tarieven!

Als taxibedrijf in regio Huissen bieden wij voor ieder wat wils. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor privéritten of zakelijk vervoer van en naar Huissen, maar ook voor bijvoorbeeld trouwvervoer of groepsvervoer. Wij draaien er onze hand niet voor om. Naast onze veelzijdigheid wordt onze taxiservice gekenmerkt door scherpe prijzen voor een taxi. Huissen als bestemming kiezen hoeft op deze manier helemaal niet duur te zijn. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u meteen een taxi reserveren? Neem dan contact op! U kunt ons telefonisch bereiken op de nummers 026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26. Ook kan u contact op nemen via ons contactformulier.

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Arnhem. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • 24/7 Taxi service
  • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Binnen 15 minuten voor uw deur
  • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct