Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Direct Taxi Arnhem voor al uw Taxivervoer

Personen taxivervoer

Direct Taxi Arnhem biedt zijn klanten een uitstekende taxivervoer diensten tegen zeer gunstige tarieven in de regio Arnhem en omstreken. Dagelijks vervoeren wij onze klanten van A naar B in deze regio. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u snel, veilig en comfortabel op uw gewenste bestemming arriveert. Wij zijn direct – binnen 15 minuten – voor uw deur. Wat maakt ons als taxionderneming in de regio Arnhem anders?

 • 24/7 taxi service;
 • Snel ter plaatse in Arnhem en omstreken;
 • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens in Benelux;
 • Zakelijk vervoer tot in detail geregeld;
 • Op rekening rijden mogelijk;
 • Binnen 15 minuten voor uw deur;
 • Dé goedkoopste taxi in de regio

Onze taxi vervoer is gericht op kwaliteit en klanttevredenheid. Bij ons staat u als passagier centraal.

Met Direct Taxi Arnhem reizen van A naar B

De ervaren en betrouwbare chauffeurs van Direct Taxi Arnhem zorgen ervoor dat u ook weer veilig thuis komt na een dagje uit. De chauffeurs van ons taxivervoer gaan zeer respectvol met u om als passagier. We brengen u snel, veilig en comfortabel van A naar B. Heeft u behoefte aan vakkundig vervoer of heeft u bepaalde wensen met betrekking tot het vervoer? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen door. Dit kan telefonisch  (026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26) of middels ons contactformulier op de site.

Taxi nodig? Snel, veilig en voordelig

Wenst u gebruik te maken van ons particulieren taxivervoer? Dan staan wij 24 uur per dag, zeven dagen per week, voor u klaar. Loopt uw afspraak uit? Geen zorgen. Wij wachten netjes op u. Onze chauffeurs brengen u binnen heel Nederland van A naar B en hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Bent u op zoek naar een taxi in Arnhem en omstreken? Of bijvoorbeeld een Schiphol Airport taxi? Schakel dan Direct Taxi Arnhem in voor uw vervoer.

Reserveren kan u eenvoudig doen op onze website of telefonisch. Waar u voor kiest, zodra wij uw aanvraag binnen gekregen, komen wij in actie. Onze chauffeurs kunnen snel, binnen 15 minuten, bij u voor de deur staan om u comfortabel en veilig naar uw gewenste bestemming te brengen. Vanzelfsprekend is ons personeel klantvriendelijk. Met onze duidelijke en scherpe tarieven zijn wij het voordeligste taxibedrijf in regio Arnhem. U weet bij ons precies waar u aan toe bent, geen onaangename verrassingen bij het afrekenen. Bij vooraf reserveren ontvangt u zelfs direct 20% korting op de meterprijs!

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Arnhem. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

 • 24/7 Taxi service
 • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
 • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
 • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
 • Op rekening rijden mogelijk
 • Binnen 15 minuten voor uw deur
 • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Drie 3 V’s bij Direct Taxi Arnhem: Vlot, Veilig en Vriendelijk

Direct Taxi Arnhem is al jaren een vertrouwd beeld in Arnhem en omstreken. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar kunt u op ons vertrouwen voor uw taxivervoer. Voor particulier vervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer en luchthaven vervoer. Het is zelfs mogelijk om op rekening te rijden bij onze taxivervoer. Direct Taxi Arnhem staat bekend als een goed bedrijf waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. U kunt altijd rekenen op dezelfde discretie maximale service.

De ervaren en betrouwbare chauffeurs van Direct Taxi Arnhem zorgen ervoor dat u ook weer veilig thuis komt na een dagje naar het Openluchtmuseum, het bezoeken van Musis Sacrum of naar een concert in het Gelre Dome. De chauffeurs van ons taxivervoer gaan zeer respectvol met hun passagiers om. Of wij u nou mogen ophalen van een plezierig particulier uitje of een verdrietige gelegenheid: wij weten u vlot, veilig en vriendelijk van A naar B te brengen.

Stiptheid en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten

U kunt als passagier van onze taxibedrijf verwachten dat wij altijd netjes op tijd voor komen rijden. Onze chauffeurs zorgen daar in ieder geval altijd voor. Afspraak is afspraak en hier kunt u op vertrouwen. Wanneer u bijvoorbeeld een avondje uit wil en naar de bioscoop wilt gaan in de Arnhemse binnenstad, dan kunt u ons taxibedrijf bellen om u veilig en comfortabel weer naar huis te brengen. U kunt dan vooraf een reservering bij ons plaatsen, maar uiteraard kunt u ook op het moment zelf bellen. We zijn dan binnen 15 minuten voor uw deur.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct