Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Taxi Renkum

Taxi in Renkum nodig?

Als u op zoek bent naar een voordelige taxi in Renkum en omstreken met de beste service, dan bent u bij Direct Taxi Arnhem (DTA) zeker aan het juiste adres. Bij ons krijgt u dan ook altijd de eerste twee kilometers, op afspraak, gratis! En als u gebruik blijft maken van onze taxi service in regio Renkum, dan krijgt u na tien ritten 75% korting op de eerst volgende rit. Uitstekende service voor onze klanten staat dan ook bij ons zeker centraal. Vandaar ook deze speciale acties voor onze klanten.

De uitstekende service bij Direct Taxi Arnhem (DTA) houdt niet op. Uw taxi rit van of naar Renkum kan u nu ook op rekening betalen. Lijkt dit u wel iets? Of heeft u simpelweg snel een taxi in Renkum nodig? Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag voor u klaar!

Heeft u nog vragen of wilt u direct een taxi reserveren vanuit Renkum en omstreken? Dan kan u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26! Voor reserveren kan u ook ons reserveringsformulier invullen.

Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag klaar voor als uw taxi in Renkum

Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten in de plaats Renkum en omliggende plaatsen zoals Doorwerth en Oosterbeek. Onze professionele chauffeurs staan graag voor u klaar, om u naar uw gewenste bestemming te brengen.

Zo brengen onze chauffeurs inwoners van Renkum naar de gewenste luchthavens, wanneer u op vakantie gaat met vliegtuig. Of naar de verschillende toeristen bestemmingen in de regio. In Renkum vindt u ook diverse buitenplaatsen, landgoederen en kastelen. Hier brengen wij ook onze klanten graag naar toe, als zij een dagje uit willen en bijvoorbeeld Mariëndaal willen bezoeken. Ook een aanrader om eens te kijken naar de vele kerkgebouwen.

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Renkum. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • 24/7 Taxi service
  • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Binnen 15 minuten voor uw deur
  • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct