Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Taxi Oosterbeek

Taxi Oosterbeek en omstreken

Bent u op zoek naar een goedkope taxi in Oosterbeek? Direct Taxi Arnhem verzorgt jaren lang taxivervoer in Oosterbeek en omstreken. Het maakt niet uit waar u heen gaat of wat het tijdstip is, u weet dat u altijd tijdig op de plek van bestemming zal aankomen. Onze chauffeurs zijn betrouwbaar, kennen de beste routes en zullen u altijd met respect behandelen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Taxi Oosterbeek, daar kunt u van op aan. Bel ons op of reserveer online op onze website. Onze chauffeur zal u comfortabel,veilig en snel naar uw bestemming rijden.

Direct Taxi Arnhem, uw taxi Oosterbeek

Heeft u direct een goedkope taxi in Oosterbeek nodig? De betrouwbare taxichauffeurs van Direct Taxi Arnhem brengt u direct naar uw bestemming. Onze taxi vanuit regio Oosterbeek brengt u naar graag naar Schiphol. Ook zijn wij zeer bereid om u weer naar huis te brengen na een geslaagd uitje of na een zakelijk bespreking. U kunt direct op ons rekenen! Altijd stipt op tijd bij u met onze taxi uit regio Oosterbeek! Als u gebruik maakt van een taxi uit regio Oosterbeek, dan merkt u zeker wat er bij ons centraal staat. Onze taxi’s zijn altijd schoon, veilig en bovenal comfortabel! U kunt 24 uur per dag rekenen op onze service.

Dus wilt u gebruik maken van een taxi in regio Oosterbeek? Wacht dan niet langer en neem direct contact op! Direct een voordelige taxi? Bel dan naar 026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26! Voor eventuele vragen kan u ook onze contactformulier invullen.

Onze taxi staat voor u klaar in Oosterbeek!

Onze taxi verzorgt het reguliere taxivervoer in de regio Oosterbeek. Dagelijks vervoeren wij diverse klanten van en naar uiteenlopende bestemmingen. Hierbij maakt het voor onze taxi chauffeurs niet uit of het gaat om een particulier vervoer, zakelijk vervoer of zelfs onze Schiphol vervoer. Wij streven er immers voor dat onze dienstverlening zo goed mogelijk afgestemd is op uw specifieke vervoersvraag. Dit is dan ook de reden dat u ons 24 uur per dag kunt bereiken voor vragen of reserveringen.

Ook geven wij u graag van tevoren een beeld van de eventuele kosten van uw rit met onze taxi van of naar Oosterbeek. Voor de ritten naar een luchthaven hanteren wij standaard tarieven. Bekijk deze direct op onze taxi tarieven!

Het team van Direct Taxi Arnhem is als uw taxi in Oosterbeek zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u dus op zoek bent naar een taxi in Oosterbeek of omstreken, dan zijn we u graag van dienst!

Taxi Oosterbeek brengt u overal naartoe

Wanneer u in de omgeving van Oosterbeek een taxi nodig heeft, bel dan Taxi Oosterbeek. Wij zijn u graag van dienst. Oosterbeek ligt in Renkum en telt 11.138 inwoners. Wilt u een bezoek brengen aan het Airborne Museum Hartenstein, ook dan kunt u onze taxidienst in Oosterbeek bellen. U bent dan snel ter plaatse en kunt genieten van wat het museum allemaal voor moois te bieden heeft. Kies ook voor comfort en zekerheid en laat u vervoeren met Taxi Oosterbeek. Bel ons nu.

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Arnhem. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • 24/7 Taxi service
  • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Binnen 15 minuten voor uw deur
  • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct