Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Taxi Rheden

Taxi in Rheden nodig?

Zoekt u een voordelige taxi in Rheden en omstreken? Dan is de kans groot dat u zeker bij ons slaagt. Met Direct Taxi Arnhem (DTA) wordt u comfortabel en veilig naar uw bestemming gebracht met onze taxi vanuit Rheden en omstreken. Dit kan zijn dat wij u weer thuis brengen na een geslaagd uitje, u wegbrengen naar het gewenste luchthaven of zelfs dat wij het vervoer regelen van en naar uw zakelijke bespreking.

Wij hebben in het verleden al diverse klanten geholpen met onze taxi uit regio Rheden. We kregen zelfs een gemiddelde cijfer van 8,9 bij Bedrijven uit Arnhem. Klanten ervaren onze taxi uit regio Rheden als zeer positieve service. Ook uw eigen ervaring krijgen met onze taxi? Bel dan direct naar 026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26!

Indien u graag tijdig een taxi uit regio Rheden wilt reserveren, kunt u ook onze reserveringsformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag klaar voor als uw taxi in Rheden

Direct Taxi Arnhem brengt al jaren vele klanten weg van en naar Rheden. Bent u dus woonachtig in Rheden en/of omstreken? Ook dan staat Direct Taxi Arnhem voor u klaar. Wij brengen al jarenlang klanten weg van en/of naar de plaats Rheden. Plaatsen als Velp, Ellecom, Dieren, De Steeg zijn ook onderdeel van ons werkgebied. Heeft u dus direct een taxi nodig naar bijvoorbeeld het bezoekerscentrum Veluwezoom? Bel ons dan direct.. Of reserveer online een taxi via onze site.

Veel bezochte bestemmingen van onze klanten

Bezoekerscentrum Veluwezoom is een van de bestemmingen waar wij onze klanten naar toe brengen of daar juist ophalen… Maar ook de Posbank, recreatiegebied Rhederlaag zijn veel bezochte bestemmingen van onze klanten.

Ook worden wij ingeschakeld om klanten weg te brengen naar evenementen in Rheden, zoals de Schaapscheerdersfeest die jaarlijks in juni wordt gehouden. Zo biedt Rheden u veel mogelijkheden met betrekking tot recreatie. Wij brengen u dan graag weg.

Zo verzorgden wij de afgelopen jaren (zowel particulier als zakelijk) vervoer naar Restaurant de Ruif in Rheden, aan de voet van de Posbank. Niet alleen dit restaurant is een van de bestemmingen waar wij klanten naar toe brengen, maar ook andere restaurants in Rheden. Denk dan aan Pannekoekhuis Strijland en restaurant Bronckhorst.

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Rheden. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • 24/7 Taxi service
  • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Binnen 15 minuten voor uw deur
  • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct