Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Taxi Arnhem Station

Taxi bij Arnhem station nodig ?

Op zoek naar een taxi op het centraal station in Arnhem? Direct Taxi Arnhem vervoert passagiers vanaf station Arnhem naar iedere gewenste bestemming. Daarnaast hebben we ook taxivervoer voor de inwoners van Arnhem en omstreken naar het centraal station. Wij zijn 24/7 bereikbaar. U kunt eenvoudig online reserveren of kiezen voor een telefonische reservering. Op welk tijdstip u ook belt, Direct Taxi Arnhem staat binnen 10 minuten klaar op Station Arnhem, bij u thuis of op elke andere gewenste plek in de regio Arnhem. U kunt op 2 plekken op station Arnhem opgehaald worden zoals Stationsplein West of Sonsbeekzijde bij het Tamboerpad.

Onze professioneel opgeleide chauffeurs brengen u snel en veilig naar uw bestemming. Uiteraard zijn onze taxi’s brandschoon en wordt u uiterst beleefd behandeld, zodat u een aangename rit zult hebben. U komt bij het afrekenen niet voor verrassingen te staan want wij hanteren duidelijke en zeer scherpe tarieven die op onze website te vinden zijn. Wanneer u vooraf reserveert ontvangt u zelfs  korting op de meterprijs bij uw taxi op Station Arnhem. Wij hebben tevens een luchthavenservice waarvoor we vaste prijzen hanteren.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een taxi reserveren vanuit Arnhem en omstreken? Dan kan u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26! Voor reserveren kan u ook ons reserveringsformulier invullen.

Direct Taxi Arnhem: van luchthavenvervoer tot eenvoudige taxirit!

Als u op zoek bent naar een taxi in Arnhem en omstreken, dan bent u bij Direct Taxi Arnhem zeker aan het goede adres. Wij zijn al jarenlang het betrouwbare adres in de regio. We brengen dagelijks klanten van A naar B met de beste kwaliteit en scherpe tarieven. Als u voor uw taxirit kiest voor Direct Taxi Arnhem dan zult u daar zeker geen spijt van krijgen.

Direct Taxi Arnhem station: De ideale taxi voor Arnhem

Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten in Arnhem.

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het reizen per taxi. Allereerst weet u natuurlijk zeker dat u kunt zitten. Zo kunt u tijdens de reis werken of rustig bellen. Ook reist u van deur tot deur waardoor u niet hoeft te lopen of fietsen. Een taxi rijdt op uw schema en u hoeft dus niet te wachten. In een taxi reist u comfortabel en in alle luxe. Dat is bij het openbaar vervoer ook wel eens anders. Onze chauffeurs zijn professioneel en zorgzaam waardoor u altijd veilig op uw bestemming aankomt. In geval van file of oponthoud zorgt de chauffeur ervoor dat hij of zij een andere route vindt zodat u alsnog op tijd komt.

Zo brengen onze chauffeurs inwoners van Arnhem naar de gewenste luchthavens, wanneer u op vakantie gaat met vliegtuig. Of naar de verschillende (toeristen) bestemmingen in de regio.  Bijvoorbeeld naar Rijnstate Arnhem, Hotel Papendal of naar winkelcentrum Kronenburg.

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Arnhem. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • 24/7 Taxi service
  • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Binnen 15 minuten voor uw deur
  • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct