Particulier vervoer Bel 026-2600700 Reserveer direct

Taxi Arnhem

Taxi Arnhem is er voor u!

Direct Taxi Arnhem verzorgt jaren lang de voordeligste taxi in Arnhem en omstreken. Direct Taxi Arnhem is een taxibedrijf met de kwaliteit van de dienstverlening. Bel ons op of reserveer online op onze website.

Doordat wij al jarenlang het taxivervoer in Arnhem en omstreken verzorgen, heeft Direct Taxi Arnhem een goede naam opgebouwd. Dit is ons veel waard en we streven er naar om dit ook zo te behouden. Dit doen wij door ons te blijven ontwikkelen en verbeteren om u als klant snel, veilig en comfortabel te vervoeren van A naar B. Onze chauffeurs krijgen een professionele opleiding, voordat ze u mogen vervoeren. Zij beschikken over een uitstekende stratenkennis en brengen u zonder oponthoud of omweg naar uw plaats van bestemming. En dat allemaal tegen scherpe tarieven.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een taxi reserveren vanuit Arnhem en omstreken? Dan kan u gerust contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26! Voor reserveren kan u ook ons reserveringsformulier invullen.

Direct Taxi Arnhem: van luchthavenvervoer tot eenvoudige taxirit!

Als u op zoek bent naar een taxi in Arnhem en omstreken, dan bent u bij Direct Taxi Arnhem zeker aan het goede adres. Wij zijn al jarenlang het betrouwbare adres in de regio. We brengen dagelijks klanten van A naar B met de beste kwalieit en scherpe tarieven. Als u voor uw taxirit kiest voor Direct Taxi Arnhem dan zult u daar zeker geen spijt van krijgen.

Direct Taxi Arnhem ook voor inwoners van Arnhem

Direct Taxi Arnhem staat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten in Arnhem. Onze professionele chauffeurs staan graag voor u klaar, om u naar uw gewenste bestemming te brengen.

Zo brengen onze chauffeurs inwoners van Arnhem naar de gewenste luchthavens, wanneer u op vakantie gaat met vliegtuig. Of naar de verschillende (toeristen) bestemmingen in de regio.  Bijvoorbeeld naar Rijnstate Arnhem, Hotel Papendal of naar winkelcentrum Kronenburg.

Particulier vervoer kosten & betaling

Wij zetten ons in bij Direct Taxi Arnhem om zo flexibel mogelijk te zijn. Op deze manier sluit onze taxi service perfect aan op de wensen van uw vervoer in en rondom Arnhem. Wij proberen dan ook de scherpst mogelijke prijzen te hanteren voor de meest luxe ervaring.

Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop u bij ons kunt betalen. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u betalen zoals u het beste uitkomt. Contant betalen, op factuur voor onze zakelijke klanten of pinnen bij de chauffeur is mogelijk. Ook accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen.

Bij Direct Taxi Arnhem bij online reserveren altijd vooraf wachttijd gratis.

Type ritStart meterPer kmprijs per min
Instaptarief €3,15 €2,35€0,39
Beltarief€0,00€2,35€0,39
Wachttijd€43,94 per uur

Een aantal voordelen

  • 24/7 Taxi service
  • Snel ter plaatse in Arnhem en omgeving
  • Comfortabele vervoer naar alle luchthavens
  • Zakelijke vervoer tot in detail geregeld
  • Op rekening rijden mogelijk
  • Binnen 15 minuten voor uw deur
  • Goedkoopste Taxi in Arnhem en omstreken

Contractvervoer

Wanneer u voor een langere periode een taxi nodig heeft, kunt u ook bij Direct Taxi Arnhem terecht. Voornamelijk voor onder andere uw woon-werkverkeer, maar ook schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Bij Direct Taxi Arnhem staat kwaliteit centraal. Wij geven de service die u kunt verwachten van een taxi centrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw gewenste bestemming. Onze chauffeurs zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze taxicentrale staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.

Bestemmingen

Direct Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem, maar ook in de omliggende dorpen. Ook in de kleine dorpen rondom Arnhem, bieden we onze taxidiensten aan. In de volgende dorpen is Direct Taxi Arnhem actief:

Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg.

Wij bieden 20% korting bij online reserveringen vanuit deze plaatsen.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden. Daarnaast kunnen wij u ook vervoeren naar diverse luchthavens, zoals naar Schiphol, Rotterdam Airport, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Direct Taxi Arnhem bent u bij het juiste adres.

Bel direct