In deze tijden van Covid-19 / Corona wordt er aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven en alleen de deur uit te gaan voor noodzakelijke dingen zoals boodschappen, een bezoek aan een dokter of ziekenhuis, naar uw werk of opleiding gaan. Veel mensen vinden het gebruik van openbaar vervoer verre van prettig en voelen zich door de corona dreiging zelfs ronduit angstig in een bus of trein. In zo’n geval kan Direct Taxi Arnhem u uit de brand helpen. Direct Taxi Arnhem is dé coronaproof taxivervoerder voor Arnhem en omstreken.

Bij Direct Taxi Arnhem garanderen we u 100% coronaproof vervoer. De taxi is voorzien van een doorzichtig scherm tussen de klant en de chauffeur. Bovendien worden de taxi’s na elke rit uitgebreid behandeld met een desinfectans. Op deze manier reist u, ook als u tot een risicogroep behoort, dus veilig en onbezorgd naar uw afspraak. Als uw afspraak niet lang duurt kunt u regelen dat de taxichauffeur even op u wacht.

Reis veilig en kies voor een Corona proof taxi

Al onze chauffeurs zijn bijzonder attent en servicegericht en staan de hele reis voor de volle 100% voor u klaar.