Bij Direct Taxi Arnhem heeft u sinds kort ook de mogelijkheid om een taxi busje te huren voor meerdere personen. Wij bieden u taxi busje voor 5 tot 6 personen en voor 7 tot 8 personen. Direct Taxi Arnhem kan u en uw gezelschap gezamenlijk brengen naar uw gewenste locatie. Voor het reserveren van een taxi busje bij Direct Taxi Arnhem belt u naar: 026-2600700 / 06-19991326!  Wij staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. Mocht u vragen hebben, schuw niet om contact met ons op te nemen.

Achteraf betalen? Geen probleem. Bij Direct Taxi Arnhem kunt u nu ook op rekening betalen. Vooraf wordt er een check gedaan op de persoonsgegevens. Op basis van deze check is het mogelijk om op rekening te kunnen betalen.

Direct een goedkope taxi (busje) en Airportservice vanaf Arnhem, Beekbergen, Bemmel, Brummen, Dieren, Duiven, Elst, Eerbeek, Gendt, Huissen, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Velp, Westervoort, of Zevenaar! Contacteer ons op 026-2600700 / 06-19991326.