Wie in deze zomerperiode wilt gaan vliegen vanaf Schiphol staan spannende tijden te wachten. Vanwege het tekort aan personeel zijn er enorme wachtrijen waar u doorheen moet. Wees daarom verstandig en vertrek op tijd van huis. U kunt dit het beste doen door de taxi van Direct Taxi Arnhem in te schakelen! Wie onze taxi’s inhuurt, is verzekerd van een rustige reis, waarna u geheel ontspannen bij de ingang van Schiphol uit kunt stappen.

Op tijd vertrekken

Wanneer u na een ontspannen taxi rit op tijd op Schiphol aankomt, heeft u alle tijd om de wachtrijen te trotseren. Tegenwoordig mag u 4 uur van tevoren aanwezig zijn, pak deze tijd dan ook om uw vlucht niet te missen. Eenmaal door de douane heen? Dan kunt u de overige tijd gebruiken om even bij te komen bij de gate. Vanaf hier heeft u alles geregeld en kunt u de vlucht niet meer missen. Wie met de taxi naar Schiphol komt heeft geen spannende rit gehad en zal daarom ook minder moe aankomen.

Voorkom onnodige kosten

Wist u dat het nemen van een taxi ook veel voordeliger is dan met de auto naar Schiphol komen? Op Schiphol moet u uw auto namelijk parkeren op P3, dat betekent dat u gemiddeld al 100 euro voor een week kwijt bent aan parkeerkosten. Nadat u de auto geparkeerd hebt moet u ook nog een pendelbus nemen naar het vliegveld. Een taxi zet u direct af voor de ingang, dat scheelt u weer tijd en geeft u meer kans om de vlucht gewoon te halen!

Reserveer nu direct uw taxirit naar Schiphol

Met een taxi vertrekt u op tijd en bent u ervan verzekerd dat u op tijd op vliegveld Schiphol aankomt. Dus reserveer op tijd uw taxi naar Schiphol. Bij ons kunt u zowel de heenweg als de terugweg direct reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van comfortabel vervoer!