De chauffeurs van Direct Taxi Arnhem kennen Arnhem en omgeving goed. Dat zeggen wij dan ook met gepaste trots. Direct Taxi Arnhem rijdt nu inmiddels al meerdere jaren in en rond Arnhem. Er zijn weinig tot geen straten te noemen, die wij niet kennen. U hoeft enkel alleen ons te bellen en wij weten direct waar u naar toe moet om wat te drinken, stappen, te dineren, te dansen of wat dan ook.

Direct Taxi Arnhem & Corona

Nu dat horeca en musea vanaf 17:00 uur gesloten moeten zijn, vanwege het Corona-virus, lijkt dit op dit moment niet zo belangrijk. Maar er komt – hopelijk voor de komende feestdagen – weer een tijd dat de maatregelen weer versoepeld worden. Voor dan is het zeker goed om te weten dat uw taxi chauffeur precies weet waar u het beste terecht kunt en hoe u daar het snelst kan komen.

Over de feestdagen gesproken, Direct Taxi Arnhem brengt u graag naar uw bestemming voor de kerst. Of dit nu in een restaurant is of bij uw vrienden / familie thuis. Onze taxi chauffeurs brengen u graag naar uw gewenste bestemming. Zo ook in deze tijden van nieuwe Corona oplevingen weten onze chauffeurs van wanten en zorgen ze dat je veilig van A naar B komt. In iedere taxi die via de taxicentrale voor komt rijden is alles i.v.m. het COVID-virus tot in de puntjes verzorgt en zo veilig al het maar kan!