Het einde is in zicht, de corona besmettingen nemen steeds meer af en er worden steeds meer versoepelingen ingevoerd. Inmiddels mogen dierentuinen, terrassen en winkels weer open. Na lang binnen te hebben gezeten, verlangen veel mensen naar een dagje uit. Woont u in Arnhem en omstreken en wilt u graag een dagje weg? Regel dan een taxi van Direct Taxi Arnhem! In dit blog hebben wij de enkele regio uitjes voor u op een rij gezet:

  • Shoppen in Arnhem & Nijmegen
  • Openluchtmuseum in Arnhem
  • Burgers Zoo in Arnhem
  • Fietstocht in de Veluwe

Taxi nodig in Arnhem en omstreken?

Geniet van een leuk dagje uit en laat u vanuit regio Arnhem veilig en comfortabel vervoeren door Direct Taxi Arnhem. Heeft u een taxi in Huissen nodig? Dan kunt u vooraf een taxi reserveren, maar ook op de dag zelf bellen naar: 026 – 260 07 00 of 06 – 199 913 26. Wij komen dan zo snel mogelijk voorrijden!