Wij van Direct Taxi Arnhem begrijpen dat het moeilijke en rare tijden zijn voor iedereen. Ook nu tijdens de coronacrisis zetten wij alles op alles om te zorgen dat iedereen van A naar B kan komen. Naast onze zakelijke- en personenvervoer, breiden wij onze diensten uit. Wij hebben Corona proof taxi’s die u veilig naar de ziekenhuis, supermarkt of uw werk brengen. Tevens kunnen wij ook uw boodschappen of pakket voor u ophalen. Neem gerust contact met ons op voor een passende oplossing. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u Corona-virus klachten? Zoals verkoudheid, hoesten, niezen of koorts? En moet zich eigen laten testen, maar heeft geen vervoer naar teststraat! Geen paniek wij rijden u naar de teststraat en ook weer terug. Na elk rit wordt onze wagens schoongemaakt en gedesinfecteerd en gelucht.

Regels tijdens het vervoer

 • De chauffeur geeft het chirurgisch mond-neusmasker aan de passagier, zonder de passagier aan te raken.
 • De passagier zet buiten de auto het mond-neusmasker op en desinfecteert de handen met een handalcohol.
 • De passagier zit achterin de auto op de plek die door de chauffeur afgedekt is.
 • De chauffeur opent het portier voor de passagier en laat deze instappen.
 • De chauffeur desinfecteert de handen met handalcohol na het aanraken van het portier, andere materialen of de passagier voor het wegrijden.
 • De passagier doet zelf de gordel vast en los.
 • Bij aankomst bij het ziekenhuis of de instelling opent de chauffeur het portier voor de passagier.
 • De passagier houdt het mond-neusmasker op. De passagier doet deze pas af als de chauffeur weg is.
 • De chauffeur desinfecteert de handen met handalcohol.
 • Als het een heen-en-terugrit is, wacht de chauffeur buiten de auto tot de passagier terugkeert. Tijdens het wachten de auto in ieder geval 5 minuten luchten. Bij terugkeer van de passagier: alle stappen opnieuw uitvoeren.
 • Klanten kunnen betalen via onze mobiele pinautomaat. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kan er contant betaald worden.