Gemeente Arnhem wordt strenger voor taxichauffeurs

In Arnhem moeten taxichauffeurs voldoen aan de eisen die de gemeente stelt aan het vervoeren van personen. De Gemeente Arnhem komt met een taxiverordening met lokale regels voor de branche. Het college van B&W gaat die verordening opstellen, in opdracht van de Gemeenteraad. Direct Taxi Arnhem zal hier zeker ook aan voldoen.

In de Gemeenteraad is geconstateerd dat er een wildgroei is in de taxibranche, waar overtredingen van regels en opstootjes geen uitzondering zijn. Direct Taxi Arnhem heeft zich in het verleden gehouden aan alle verkeersregels en daarnaast klantvriendelijk geweest naar u als klant.

De verordening moet tot stand komen in samenwerking met de Stichting Kwaliteitstaxi Arnhem. De regels moeten zorgen voor duidelijkheid en betrouwbaarheid. Bovendien geven ze de lokale overheid de mogelijkheid in te grijpen als de regels worden overtreden. Als de verordening straks van kracht is, zullen taxichauffeurs die voldoen aan de eisen die er aan worden gesteld als zodanig herkenbaar zijn.

Direct Taxi Arnhem is en blijft uw taxibedrijf in Arnhem en regio. Dus heeft u nu of in de toekomst een taxi nodig? Bel naar 026-2600700 of reserveer via onze website.